Σχετικά με εμάς

Σε εμάς θα βρείτε μόνο γνήσια προϊόντα πολλών κορυφαίων εταιριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που στα χρόνια παρουσίας μας στην αγορά καταφέραμε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Επωνυμία Παπαφραγκου Παναγιώτης και σια εε 

ΑΦΜ  084158065 

ΔΟΥ  ΙΒ Αθηνων 

Έδρα Μιχαλακοπουλου 166 

Αριθμός ΓΕΜΗ 2852801000

Το κατάστημα EXTREME POWER STORE βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που βρίσκεται η μεγαλύτερη αγορά της μοτοσυκλέτας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 166 (κατεύθυνση Μεσογείων) δίπλα στο βενζινάδικο της EΚO. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ αναβάτη (κράνη, ένδυση, προστατευτικά, υποδήματα, αδιάβροχα κτλ) και μοτοσυκλέτας (ασφάλεια, αξεσουάρ καλοπισμού, αξεσουάρ για βελτίωση και ταξίδια κτλ).

Επίσης στο EXTREME POWER STORE, μπορείτε να Βρείτε τον “μάστορα σας“. Διαθέτουμε συνεργείο επισκευής αλλά και βελτίωσης μοτοσυκλετών με πολύπειρο προσωπικό. Σε εμάς μπορείτε να εμπιστευτείτε από το service της μοτοσυκλέτας σας, μέχρι και την βελτίωση της, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και αξεσουάρ από μεγάλες και επώνυμες εταιρείες του χώρου της μοτοσυκλέτας.

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτερα - Τεταρτη   10:00πμ - 19:00μμ

Τριτη - Πεμπτη - Παρασκευη  10:00πμ - 20:30μμ

Σαββατο 10.00πμ-15.00μμ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE